Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger





Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Saturday, March 24, 2007

Healin.....Oh......Healin

Aduh....aku pergi ke kemaman untuk membeli produk Healin untuk diedarkan sekitar Dungun tetapi hanya dapat sedikit sahaja,itu pun Jelli Gamat dan Gamalin Plus sahaja,namun lebih bagus ada daripada tiada.

Baru Kedai EZI CARE, Kemaman nak maju tapi dah terkandas sekejap, harap bersabar dengan dugaan ALLah. Semoga Prof Hassan dapat mengatasi masalah pengeluaran ini dan sesungguh banyak jasa beliau untuk membantu orang yang memerlukan alternatif perubatan.

Derma-x untuk anak aku pun takde,payah le kalau produk tu habis. Anak aku, Khayra baru berumur 3bln tetapi mempunyai masalah kulit,namun dengan adanya Derma-x ini, penyakitnya mula beransur sembuh...yang kat belakang Khayra,kakak dia Husna hahaha nampaknya lebih sihat adik daripada kakaknya ;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...