Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger






Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Sunday, June 29, 2008

SOALAN PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN TINGKATAN 5 2008


  1. BAHASA MELAYU [K1] [K2]
  2. BAHASA INGGERIS [K1] [K2]
  3. PENDIDIKAN AGAMA ISLAM [K1] [K2] - TERBARU
  4. SEJARAH [K1] [K2]
  5. MATEMATIK [K1] [K2]
  6. MATEMATIK TAMBAHAN [K1] [K2]
  7. SAINS [K1] [K2]
  8. FIZIK [K1] [K2] [K3]
  9. KIMIA [K1] [K2] [K3]
  10. PENGAJIAN MEKANIKAL [K1] [K2] - TERBARU
  11. PENGAJIAN ELEKTRIK [K1] [K2] - TERBARU
  12. PENGAJIAN AWAM [K1] [K2] - TERBARU
  13. LUKISAN KEJURUTERAAN
PENGUMUMAN : Skema jawapan tiada kerana saya hanya mengajar Fizik sahaja, oleh itu jangan minta barang yang tiada dalam simpanan saya. Bukan lokek atau kedekut, cuma memang tiada skema disertakan, harap maklum .........

8 comments:

Anonymous said...

SOALAN2 YANG LAIN TAKDER KE?
JUZT TANYA :P

Anonymous said...

boleh tak bagi skema?
susah le nak blajar cam nie...
bolehlah ek
jgn kedekut sangat
publish jawapan yer
pleaseeeeeeee

budak F5 malaysia 2008 said...

kata share untuk publik tapi kenapa banyak iklan cikgu?..pulak tu ada unsur lokek...cikgu kalau ikhlas biar jelas niat..balasan Allah utk yg baik macam cikgu..

jaarsmtd said...

kpd budak F5 malaysia 2008

apa maksud awak share utk public tp byk iklan?Maksud kamu blog kenapa byk iklan ke?

Bukan lokek kalu tak bagi skema, kalau kamu jawap soalan SPM sebenar pun takder skema kan? so baik kita belajar susah2 dahulu...saya suka pelajar berbincang soalan bersama2 guru, baru berkat belajar..itu hanya pendapat saya sahaja...

tujuan saya iklas tetapi ada orang yg telah publish bahan2 tersebut di blog mereka tanpa kebenaran so saya rasa terkilan le sikit.kalu kita bertukar2 bahan lagi bagus kan, apa pun semoga anda berjaya dlm spm nanti kan ye,inyaallah

cikgu safuan said...

Terima kasih cikgu kerana sudi berkongsi soalan dgn saya yg jauh di ceruk perantauan (Sabah).
If you don't mind saya pun nak kongsi ilmu cari duit dgn cikgu:
www.tudung-online.biz/buatduitonline

aYuaNa said...

saya sangat berharap untuk mendapatkan skema jawapan bagi soalan fizik 2008 pertengahan tahun..
terima kasih atas tindakan lanjut...tqvm

Sidniy said...

maaf. saya pun nak skema jawapan bagi soalan fizik tahun 2008. masih ada tak?

A. Halim Ismail said...

as-salam, Jaar, ko buat le skema utk aku sorang, bkn org lain pn, chip(KK) nko masa LIFZ dulu jgk, hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...