Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger






Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Sunday, September 14, 2008

SOALAN PERCUBAAN SPM TERENGGANU 2008

Peperiksaan Percubaan SPM Negeri Terengganu telah selamat melabuhkan tirainya pada 11 September 2008. Di sini saya akan meng"upload" soalan2 tersebut secara berperingkat-peringkat kerana kekangang masa antara menanda kertas soalan peperiksaan pelajar-pelajar dengan mengimbas soalan percubaan tersebut. Pelajar saya ada 87 orang so mengambil masa gak nak tanda kertas mereka tu. Diharapkan semua dapat bersabar atas kelewatan perkongsian soalan tersebut.
  1. Bahasa Melayu - [K1] [K2] atau [K1] [K2]
  2. Bahasa Inggeris - [K1] [K2]
  3. Pendidikan Agama Islam - [K1] [K2]
  4. Sejarah - [K1] [K2]
  5. Matematik Moden - [K1] [K2]
  6. Matematik Tambahan - [K1] [K2]
  7. Fizik - [K1] [K2] [K3]
  8. Kimia - [K1] [K2] [K3]
  9. Biologi - [K1] [K2] [K3]
  10. Sains - [K1] [K2]
  11. Pengajian Awam - [K1] [K2]
  12. Pengajian Elektrik - [K1] [K2]
  13. Pengajian Mekanikal - [K1] [K2]
  14. Lukisan Kejuruteraan
  15. Prinsip Perakaunan [K1] [K2]
  16. Perdagangan [K1] [K2]
  17. Tasawwur Islam [K1] [K2]
  18. Pendidikan Seni Visual [K1] [K2]
  19. EST [K1] [K2]
  20. ICT [K1]

28 comments:

Anonymous said...

skema jawapan untuk add maths dan fizik boleh [dan juga yang lain] cikgu tolong berikan ke?

man, pahang
17 sept 2008

Anonymous said...

boleh x cikgu bg skema jawapan 4 kimia fizik bio n add math..
fitri..
fitri_zaki91@yahoo.com

aNNa said...

kalau ada soalan kelantan, mintak upload sekali yer, tq so much... semoga usaha anda diberkati Allah

regards,
cikgu aNNa

Anonymous said...

bolehkah cikgu bagi kertas soalan percubaan pmr.

Anonymous said...

Mohon kerjasama cikgu berkongsi skema jawapan fizik semua paper.. thanz..
suziehana23@yahoo.com

nG wH said...

boleh tak cikgu tolong upload kertas trial bagi subj geo?
ribuan terima kasih saya ucapkan dhl...

pencinta fizik said...

tq very much, please upload skema jawapan untuk fizik. plssssssssssssss.

physics student said...

saya sangat memerlukan skema jawapan untuk mendapat jawapan yang tepat. tolong uploadkan jawapan bagi mp fizik. tq.

Anonymous said...

cikgu,

soalan add math kertas 1 ada tak?

Anonymous said...

anonymous,awk dah dapat skema yg awk request tu?kalau dah,boleh tolong berikan.....
fateen,
dak_arab17@yahoo.com.my

Anonymous said...

cikgu,
tlg up-load kan skema jawapan untuk add maths,chemstry,physics n bio...tq..
fateen,
dak_arab17@yahoo.com.my

allaiyah roslan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

boleh x cikgu bg skema jawapan untk addmath fizik bio kimia?
cloud__7@hotmail.com ribuan terima kasih saya ucapkan

Anonymous said...

Cikgu,
can u give me the answer for chemist, physic, n add math paper..?

Man..
irman_devil91@yahoo.com

Anonymous said...

cekgu,tlong hntar kpd sy skema jwpn utk soalan biology,fzk dan kimia...
kerjasama dr ckgu sngt dihargai...

naim.runningout@gmail.com

Anonymous said...

asalamualaikum...
boleh x hntr skema bio,add math n tasawur kat sy...
iwan_dextrous69@yahoo.com..

wslm...

Anonymous said...

moral est paper 2 tak ada? masalh lah cikgu!!! tq

Anonymous said...

Cikgu,
Boleh sent skema jawapan bio dan prinsip akaun (sekiranya available) kepada saya...minta jasa baik cikgu..
qn_choi@yahoo.com

Anonymous said...

cikgu, kertas 2 untk pka tidak ada ka??

ignatious yeo said...

cikgu ..
ada skema jawapan sejarah
terengganu ?

hana said...

cikgu, tolong uploadkan skema jawapan add math terengganu.
dah puas saya cari merata-rata.
tak dapat jugak!
trima kasih ye cikgu

hana takde email, uploadkan kat sini je lah. :P

~hana~

Anonymous said...

boleh tak sye nak jwpn addmath paper1 terengganu??

tolong hntr ke emial ini..
sizzlinsunken@yahoo.com

Anonymous said...

may i hav the all bio terengganu answer thx u
naitokasa_14@hotmail.com

Ahmad Aqimuddin said...

skema jawapan untuk bahasa melayu cikgu tolong berikan kepada saya boleh........

aqimuddin91@gmail.com

Anonymous said...

soalan ekonomi asas tak de ke...saya tak nak skema bcoz boleh buat sendiri.

jaarsmtd said...

takde le, nanti awk abik soalan oti1 2009 le ek tp saya tak scan lagi, problem laptop rosak so xleh scan le ek, sabor ek

aMier~JB said...

tQ GUru sm tknik dungun, trngganu krn telah berusaha mngeluarkan soalan2 trial bagi pelajar yg akan dtg untk mngulang kaji.

jaarsmtd said...

sama2, harap ia dapat membantu, pesanan dr cgu, diharapkan selepas anda selesai kertas tersebut, jumpa cgu anda untuk berbincang jawapannya ye ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...