Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger





Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Thursday, February 12, 2009

Soalan TOV Tingkatan 5 2009

Di sini adalah Soalan TOV yang telah berlangsung pada minggu lepas, semoga ia menjadi bahan rujukan kepada para pelajar yang lain. Kepada sesiapa yang ingin menggunakan untuk kegunaan peribadi atau disebarkan kepada umum, diharapkan tidak membuang link blog pada soalan tersebut. Diharapkan soalan ini tidak disalahguna oleh pihak tertentu untuk dikomersialkan atau dijual. Kerjasama semua amat dihargai.
  1. Bahasa Melayu - [K1] [K2]
  2. Bahasa Inggeris - [K1] [K2]
  3. Sejarah - [K1] [K2]
  4. Matematik - [K1] [K2] NEW !!!!
  5. Matematik Tambahan - [K1] [K2]
  6. Pendidikan Agama Islam - [K1] [K2]
  7. Fizik - [K1] [K2] [K3]
  8. Kimia - [K1] [K2] [K3] NEW !!!!
  9. Biologi - [K1] [K2] [K3]
  10. Sains - [K1] [K2] NEW !!!!
  11. Pengajian Awam - [K1] [K2]
  12. Pengajian Mekanikal - [K1] [K2]
  13. Pengajian Elektrik - [K1] [K2]
  14. Lukisan Kejuruteraan - [K1] [K2]
  15. Tasawwur Islam - [K1] [K2] NEW !!!!
  16. Perdagangan - [K1] [K2] NEW !!!!
  17. Prinsip Perakaunan - [K1] [K2]

8 comments:

cikgudenan said...

salam cikgu,

lama tak menjelajah blog cikgu. Dijemput cikgu memeriahkan forum http://cdenan.com/forum. Saya ada memetik post cikgu untuk dimasukkan ke dalam forum tersebut. Harap respon dari cikgu

jaarsmtd said...

Em, kita buat komuniti pendidik le ek,nanti blh btukar bahan. nanti saya akan g lagi forum tu.

rozaiman said...

salam..cikgu..boleh ke saya dapatkan skema jawapan untuk kimia?

jaarsmtd said...

salam.
kebanyakan skema telah difotostat berulang kali, jadi kalu scan tak clear dan kualiti kurang, mgkin tak berapa nampak. so sbb itu sy tak upload, lgpun saya takder yg soft copy, jd minta maaf byk2.sy xdpt penuhi permintaan anda tsebut. skema kimia pun sy tak minta lagi, sbb sy berkongsi soalan shj ;p

4541 said...

Salam cikgu,

Saya dh download kertas kimia.
Terima kasih. Baru nak bertanya ttg skema nya tp bila dh baca jwpn ckg utk rozaiman,saya faham lah..
Harapnye sewaktu trial 2009 nnt dptlah disediakn juga skema jwpn.

Jazakallah atas usaha murni ckg.
Teruskan utk profesionalisme keguruan kita bersama.

jaarsmtd said...

salam 4541,
trima kasih kerana memahami, lgpun sy hanya guru biasa so tiada mempunyai soalan2 dlm bentuk softcopy sprti guru2 pakar yg lain. jd sy scan semua soalan2 yg ada utk dikongsi bersama cuma masalah skema yg sy tidak mampu sediakan. apa2 pun sy akan cuba yg terbaik.

bersama2 kita mempertabatkan anak bangsa, kalu bukan kita .... sapa lagi ;p

sniper said...

assalamualaikum,,, pak cik nak tanya,, pak cik downloads soalan tapi tak ada jawapan.. kepada yang uploads soalan,, pak cik mintak uploads sekali la jawapan nye.. pak cik nak rujuk pon susah.....

terima kasih.......

jaarsmtd said...

kpd sniper aka pakcik

maaf atas kesusahan yg pakcik hadapi tersebut tp memang saya takde skema bagi semua soalan tersebut.

harap memahami ye pakcik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...