Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger





Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Friday, June 1, 2007

Doraemon telah tewasssss

Aduh nakal betul si yana nie, abis doraemon dibelasah nyer. Patung doraemon telah dihadiahkan oleh nenek so punyer le excited sampai yana duduk atas patung tu dan lompat2, kalau le patung tu blh bercakap mesti dah lama mintak tolong hahahaa

Dgn tak pakai baju pulak tu, bukan apa...kat besut cuaca panas so aku tanggalkan le baju dia, kalu berpeluh2 kesian lak naik bintik2 dan ruam2, biasa le budak air-cond. Skrg bdk2 keluar dari perut dah rasa air-cond kat hospital tu hahaha so jadi manja le kulit tu :p

Kulit yana pun dah tak sensitif sgt, kalu tak pyh jugak nak jg bdk comel nie...nanti bln disember kita tgk pulak telatah adik nyer, so skrg yana akan jd kak ngah pulak...tungguuuuuuu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...