Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger





Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Sunday, July 31, 2011

Deklamasi Sajak Hari Guru 2011 disampaikan oleh Ustaz Abdullah

Dah lama video ini terperap dalam video cam, baru sekarang mempunyai masa untuk upload ke Youtube. Kepada bekas-bekas pelajar SMaTeD yang merindui suara Ustaz Abdullah a.k.a Ketua Warden SMaTeD, dengar dengan teliti dan hayati... dan kenangkanlah semasa kamu semua berada di SMaTed dahulu..... kenangan manis, kenangan pahit, semua adalah kenangan yang tidak dapat dilupakan.....




3 comments:

amiruddin (BP10 said...

fuh... ustz lah, terbaek arh....
myayat hati tol.... luahan trus dri hati k hati.... sayu giler....
papepom, sye doakan ustz berjaya brpindah d lain hari.. ehehehe

amiruddin (BP10 said...

cantekk laa blog ni... heheheee, papepom, ustz loh, mmg terbaek... pergh...!!!!

Syuyaa said...

Assalamualaikum,

Cikgu, Saya Nur Suriani binti Salleh, pelajar 4KE 1 (2003) dan 5 KE 2 (2004) SMTD. APa khabar?masa saya belajar disitu, cikgu baru kahwin, rasanya lah. Saya nak bertanya, Cikgu Khatijah Atan, mengajar Matematik Tambahan, masih mengajar di sekolah ini lagi?boleh saya tahu macam mana nak hubungi beliau?emel,telefon nombor, mana-manalah.

Terima Kasih.
alamat emel saya: nursuriani@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...