Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger






Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Sunday, May 31, 2009

Soalan Pertengahan Tahun (OTI 1) Tingkatan 5 - 2009

Koleksi ini merupakan soalan Peperiksaan Pertengahan Tahun atau OTI 1 bagi Tingkatan 5 sekolah-sekolah menengah di Negeri Terengganu yang telah berlangsung daripada 12 Mei hingga 28 Mei yang lalu. Soalan ini adalah yang telah di"scan' daripada koleksi peribadi saya dan skema tidak disediakan, oleh itu diharapkan tidak meminta skema daripada saya.

Tujuan hanya untuk berkongsi soalan dengan para guru dan juga pelajar, sekiranya ada yang ingin bertukar2 soalan, dengan segala hormatnya bolehlah menghubungi saya. Diharapkan ia dapat membantu para pelajar untuk mengulangkaji pelajaran.

Soalan ini adalah yang mentah dimana saya tidak mengedit atau membersihkan kekotoran semasa di"scan". Jika terdapat kesalahan pada soalan dwi bahasa sila ikut Bahasa Inggeris. Soalan ini akan ditambah dari semasa ke semasa, ia mengambil masa untuk scan semua soalan tersebut. Jika ada kelapangan, saya akan publish versi kedua yang sudah dibersihkan.

  • Bahasa Melayu - [K1] [K2]
  • Bahasa Inggeris - [K1] [K2] Baru !!!
  • Sejarah - [K1] [K2] Baru !!!
  • Matematik - [K1] [K2]
  • Pendidikan Agama Islam - [K1] [K2]
  • Matematik Tambahan - [K1] [K2]
  • Fizik - [K1] [K2] [K3]
  • Kimia - [K1] [K2] [K3]
  • Biologi - [K1] [K2] Baru !!!
  • Sains - [K1] [K2]
  • Tasawwur Islam - [K1] [K2]
  • Pengajian Mekanikal - [K1] [K2]
  • Pengajian Elektrik - [K1] [K2]
  • Pengajian Awam - [K1] [K2]
  • Lukisan Kejuruteraan - [K1]
  • Perdagangan - [K1] [K2]
  • Prinsip Akaun - [K1] [K2] Baru !!!

5 comments:

a kl citizen said...

berminat nak tukar soalan kimia...tunggu cikgu scan yg trengganu ya...yg sy punya snail mail bole,kan.beri alamat je la. x pandai nk scan2 ni...

jaarsmtd said...

beres, dah scan
cuma tak clean lg
nanti esok saya cuba upload
bz menebas keliling umah ;p

liyana [syncro] said...

assalamualaikum...
thanks sbb follow blog saye..
=)

jaarsmtd said...

w'salam
sama2 kita memeriahkan blog
tq kerana meninggalkan komen
selamat berjaya

nna80 said...

salam.. tq cikgu. banyak upload soalan2 exam. tapi kalu dapat kasi skema sekali lagi best.he2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...