Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger





Jika ingin mencari soalan-soalan dan SKEMA JAWAPAN dalam blog ini dengan pantas, sila "Search Button" di bawah ini.

Monday, June 4, 2007

Soalan Percubaan SPM

Kepada sesiapa yang berminat utk download soalan percubaan SPM, bolehlah mencuba link Skor A Fizik. Walaupun koleksi tersebut tidak lengkap, namun saya akan cuba untuk menambahkan lagi bilangannya pada masa hadapan, harap bersabar. Link tersebut baru saya perbaiki kerana sebelum ini fail2 tersebut telah di"delete" kerana akaun saya tidak aktif, oleh itu kekurangan tersebut harap dimaafkan.

Untuk yang berminat untuk bertukar2 soalan blhlah menghubungi saya dan ia amat dialu-alukan. Kita boleh bertukar ide dan pandangan serta pengalaman untuk menambah baikan diri kita, keluarga, masyarakat dan negara...Inyaallah.

Sunday, June 3, 2007

Peperiksaan Pertengahan Tahun Tingkatan 5

SM Teknik Dungun telah mengadakan peperiksaan pertengahan tahun (kertas soalan disediakan oleh Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu)pada 8 Mei hingga 24 Mei 2007 dan di bawah ini terdapat beberapa soalan dan ia akan ditambah dari semasa ke semasa, harap maklum....

Sila klik link di bawah untuk memuat turun soalan tersebut

Fizik [Kertas 1] [Kertas 2] [Kertas 3]
Kimia [Kertas 1] [Kertas 2] [Kertas 3]
P. Awam [Kertas 1] [Kertas 2]


[Soalan Trial SPM]

[Soalan Fizik Format Edisi SPM]

Friday, June 1, 2007

Doraemon telah tewasssss

Aduh nakal betul si yana nie, abis doraemon dibelasah nyer. Patung doraemon telah dihadiahkan oleh nenek so punyer le excited sampai yana duduk atas patung tu dan lompat2, kalau le patung tu blh bercakap mesti dah lama mintak tolong hahahaa

Dgn tak pakai baju pulak tu, bukan apa...kat besut cuaca panas so aku tanggalkan le baju dia, kalu berpeluh2 kesian lak naik bintik2 dan ruam2, biasa le budak air-cond. Skrg bdk2 keluar dari perut dah rasa air-cond kat hospital tu hahaha so jadi manja le kulit tu :p

Kulit yana pun dah tak sensitif sgt, kalu tak pyh jugak nak jg bdk comel nie...nanti bln disember kita tgk pulak telatah adik nyer, so skrg yana akan jd kak ngah pulak...tungguuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...